Babben o co

image50

Såg på denna nyskapade program ide från svt igår. För er som inte sett programmet så går det ut på att babben larson först intervjuar en kändis och sedan ska fem komiker (med babben) försöka få den här personen att skrata på fem minuter. Hela programmet känns som en spinoff från Luuks argaleken. Skillnaden är att här har man ägnat hela programmet åt något som i Luuk togs som en kul grej vid sdan om intervjuerna. Detta hade kunnat vara en rolig programide om babben fått fyra roliga komiker vid sin sida, nu fick svt tyvärr bara tag i Lasse Karlsson, Ann Westin, Göran Gabrielson och Maria Möller.
Lasse har varit en rolig ståuppkomiker en gång i tiden, nu verkar han ha fastnat i en kris som enbart involverar hans brist på hår.
Ann har jag aldrig haft mycket till övers för, vi hörde första gången att du är ful, fet och inte kan få några killar. Det var längesen det började bli tjatigt, snälla updatera dig lite.
Göran är fruktansvärt jobbig att kolla på, man skulle kunna jämföra honom med den där kompisen som aldrig slutar prata och skrattar hgt åt sina egna skämt fast ingen annan gör det. Skämskudden åker upp var och varannan minut när han halvhjärtat försöker härma någon kändis. Hur kul är det med kungen o drottningen egentligen? Det var roligt innan heybaberibagänget tjatade ut skämten, nu känns det bara som dåliga immitationer av deras version.
Den enda som har lite talang är maria, tyvärr är den inte att vara rolig utan att göra bra immitationer och att sjunga.
Det känns inte som någon tillfällighet att dawn-finer inte skrattade förra veckan, stackarn såg ju uttråkad ut.
Men men det får väl gå några veckor.. de kanske lär sig att vara roliga, vem vet.

Rubrik

Vet du vad frihet är så säg det nu!
Vet du vad priset är för den?

Tre skämt från posten.

- Va rund den där damen är där borta
- Ja det är min sfärmor

- Vilka personer kan man inte låsa in?
- Astronauter
- Varför då?
- För att de har rymdräkt

- Vad väger frukthandlarn?
- Frukt.

Tack Karin

Bloggist javisst

Vad ska man skriva om, vad ska man läsa om? Hönder det nåt kul i världen har 20 redan skrivit om det i sin blogg, händer det något i mitt liv har det redan hänt 10 andra samma sak. Det är som att han där uppe slår dig på fingrarna och viftar med pekfingret "DU SKA INTE TRO ATT DU ÄR UNIK".

Det var jäteroligt häromdan, såg en video med en tjej som spyr på tv. Halvrolig youtube film som lades upp av varenda bloggare jag känner(nästan) hur kul är det? Ja hon spydde, ja hon var svensk men sen då.. Vad är det som gjorde henne så unik? Varje dag ser jag folk som recenserar IDOL/TALENT eller nåt annat meningslöst tv-program. Orka, har man inte sett programmet skyll sig själv, eller man kanske valde att inte kolla på det för att det är kass. Men nejdå man måste tjata om det i alla bloggar också.

Ok jag är ny i den här branchen men det verkar vara ett ganska meningslöst leverne. Varje gång som jag gör ett inlägg skulle jag kunna göra någonting som är 10ggr viktigare/roligare/intressantare, men jag är fast här ändå. Läser mina bloggar skriver min inlägg. Som om det skulle göra världen till en bättre plats?

DAUGAVA

image48
Hur kan man vara svart när lasse har släppt en ny skiva? Det finns ju ingen möjlighet. Lyssnar på den för första gången i skrivande stund. Njutning! Aftonbladet ger den bara en 3a pga bristande texter, konstigt eftersom det brukar vara hans styrka. Vi får se efter ett antal lyssningar om jag håller med dem.
PUSS!

SVART



Fan.

image46

Nu har jag 21st på min lista, det här kommer urarta, jag vet det

Gratisreklam.

Ska bara promota lite för en kompis nystartade blogg tyckte han behövde lite hjälp. Gå gärna in där och ge någon kommentar. Ja just det.. bloggen handlar om mobilnyheter.

När man talar om trollen

Nu trodde jag att jag var smart och fick med alla detaljer i morse, försökte skriva nåt fint om hösten o misslyckades radikalt. Inte ens mina egna handlingar kunde jag få ihop rätt. Det var ju så att jag trodde beachvolleysäsongen var över, men icke sa nicke. Då kommer klimatguden sigurd o vänder på alltihopa än en gång, typ årets varmaste dag (20 grader i solen) så vi var ju bara tvungna att spendera eftermiddagen på beachvolleyplanen.. aaah najs.

Hösten är här.

image45
foto: tokalipiskum

Nu kan man inte låtsas längre, inte hoppas på fler beachvolleymatcher, säsongens sista golfrunda är fömodligen spelad. Nu är hösten här. Lika kylig, men frisk som varje år. Träden tar på sig höstjackan och fåglarna sjunger på sista versen inför det som borde vara en vinter. Vi håller tummarna för att det blir en riktig vinter i år, är så fruktansvärt trött på dessa slaskvintrar, snälla låt Matilda få uppleva en riktig vinter, så hon också kan se tillbaka på bilder o säga, kommer ni ihåg när jag var liten... Men det kanske är för mycket att hoppas på den globala uppvärmningen förstår mer än bara klimatet i sin framfart.  Oj, det blev lite offtrack. Men nu ska jag gå till skolan o lära mig hur man hjälper de största företagen att bli ännu större så de kan släppa ut ännu mer gifter i atmosfären. Paradox? Vem vet, alla måste ju leva på någonting, synd att det ofta blir på bekostnad av miljön.

Seriös Värvning!

Nu har jag och de skumma ideernas mästare kommit fram till en grym plan som vi planerar att utföra någon gång i veckan förhoppningsvis.
Vi ska cykla till värnamo och äta på max för att sedan cykla tillbaka. En mycket utstuderad plan.
Nu söker vi folk som vill göra oss sällskap på denna pilgrimsfärd. Gärna många, gärna blandade kön.
Anmälan kan göras här på bloggen, eller via muntlig kommunikation. Lämna gärna förslag på vilka dagar du kan då det inte riktigt är klart ännu, men det lutar åt tors, fre eller lör.

image43   +      image44

PUSS!!

Jag finns på youtube!

Hittade en kompis blogg(efter att fått adressen) och såg att han hade en film med mig med på från youtube hm.. undrar om jag ska stämma honom hehe....
här kommer i alla fall mästerverket!

Slut på helgen..

Mycket har hänt i helgen, för att vara en duktig bloggare skulle man kanske lägga upp ett inlägg för varje intressant sak som hände, men eeeh nej. Har i alla fall varit en kanonhelg, träffat familjen, träffat kompisar ätit, pratat o lekt med barnen. Det enda felet är att den redan är slut. Nu måste man tillbaka till verkligheten i skolan igen. BAJS.

Kom tillbaka o läste min rss-feed lista, 60 olästa inlägg jaha, tjena kommer nog inte engara mig i alla, kanske ögnar igenom de flesta, bäst för er att ni har fina bilder!!

Trevlig helg

image41


Ha en trevlig helg allihopa, nu åker jag hem till familjen, kanske får något litet återfall, annars ses vi på söndag puss o kram!

RSS

Oj, i min tristess har jag sprungit omkring och letat bloggar som jag tror ska vara spännande, tyvärr har detta resulterat i 17 st på min rss lista, hoppas ni inte skriver så ofta och mycket, då kommer jag inte ha tid att göra något annat. hmm  man kanske skulle rensa lite.

Hanna of sweden

Fick ett roligt inlägg i morse om min lilla bloggutvärdering. Självklart antar jag utmaningen mitt i mitt anletes svett med en skoluppgift och tänkte försöka ge en beskrivning/kategorisering av hannas blogg.

Det första intrycket man får av bloggen är ROSA! edt finns lite och mycket överallt, tom på den där gamla datorn ;) Men detta skulle ju vilken fjortis som helst kunnat komma fram till. Och jag har aldrig sett en "vuxen" människa vara så besatt av helo kitty ;) trodde det var ett barnmärke. Hur macho skulle det vara om en 24-årig kille gick runt med en collagetröja med powerrangers på? ok det hade väl inte så mycket med dig o göra.

Till saken.

Det jag märker när jag läser/skummar lite genom inläggen är att det är majoritet eller enbart inlägg om dig själv, om din vardag, detta är inget fel (finns inga fel bloggar), men så är det. Jag kan nog påstå att din blogg fungerar mest som en dagbok som du delar med allmänheten. Det jag är tacksam för är avsaknaden av "dagens outfit" + i kanten till dig.

Kategori: Personlig blogg
Beskrivning: Dina riktiga (läs IRL)  kompisar kan nog tycka det är intressant att läsa den här bloggen, men den är inte nog inte i så mycket intresse för anonyma männsikor på webben.

Hoppas du är nöjd. bättre får du inte ;)

ps. du valde en dålig dag att fråga på(se tidigare inlägg) ds.

Min dag i bild.

image40


Min iGoogle regnar, inga blogginlägg att läsa, klockan är tio i sju, har massa plugg kvar och det enda jag orkar göra är att skriva onödiga saker i bloggen.

Fan, fan, fan

En skråvlig röst med sthlmdialekt ekar i mitt huvud. Det går inte som det ska, jag hatar att skriva under press, speciellt som man måste vara kreativ samtidigt, varför gick alla mina kompisar? nu har jag ju ingen att skriva av. Tummen ner för att komma på saker själv. lets uppsats.se (eller inte, varför skulle jag hitta svaret där?)

Samvete 07

Tjena, vilken bra övning! Eller inte. Har suttit som observatör hos ett elbolag idag när de tränade katastrofövning tillsammans med hela elnät-syd. Jag tror att vi kom överens om i bilen på vägen hem att vi studenter skulle kunnat arrangera den där övningen bättre om vi fått samma tid och resurser. Vågar inte fundera på hur länge de har planerat det här. Allting gick åt skogen, de enda som skötte sig nogorlunda var de som skulel öva, men det var mer för att de hade bra fantasi mer än att de var bra på krishantering. Ett undantag för det största bolaget som var där som verkade sköta sig ganska exemplariskt.
Det rolga var att övningsledningen hela tiden gick omkring och myste o trodde att allt gick kanonbra. I morgon är det utvärdering, hoppas bolagen grillar övningen o inte sitter som tysta små lamm o bara nickar o ser glada ut.
Jaja jag fick i alla fall pengar för det, eller ska få i alla fall. Bra med pengar.
Nu är det dags att sova så man orkar utvärderingen i morgon. kommer kanske en liten rapport till.

Bloggdifference

Det finns bloggare och det finns bloggare, förmodligen lika många sorter som det finns typer människor. Jag kan aldrig uttrycka mig hur trött jag är på alla stackars fjortisar som "modebloggar" när de egentligen bara tar kort på sig själva i spegeln varje morgon.
Och likadant kan man bli trött på kändiskåta bloggare som beskriver hur de går på toa bara för att få fler besökare.
Dessutom finns det bloggar som man egentligen borde uppmuntra men som man tyvärr blir trött på bara man kommer in på sidan pga av all text och politiska åsikter. (påstår inte att jag sympatiserar med jinge, men han använder sin blogg på ett bra sätt)
Nej tacka vet jag folk som håller bloggandet på en normal nivå, inte för personligt, inte för politiskt. Eller bara de med glimten i ögat. Dock blir det mest kompisars bloggar som man läser ändå. Man orkar inte engagera sig för mycket i främmande människors liv.
Var hamnar då jag bland de här? eeh.. vettefan, bland de totalt ointressanta kanske..

Dagens varning


image38
Minnet är bra men kort, eller i mitt fall kass och kort. När vi var gravida sist fick vi för oss att köpa havtornsjuice för det är tydligen sjukt nyttigt med massa vitaminer osv. Dock smakar det som någon använt ett omoget bär för att göra juice på. I alla fall så hade jag häromdagen glömt bort hur strävt och skumt det smakade och fick för mig att den här yougurten skulle vara god. hm så fel jag hade, den smakar precis som juicen fast ännu lite strävare. Havtorn kan ni få behålla alla uberseriösa nyttomännikor.
ps. den smakar ingen apelsin alls. ds.

Da vinnst.

image37

Peter - Hej jag ska tydligen ha vunnit något, jag fick ett mail.
Turistbyrå killen - Jaha ja just det, då får du välja två koppar här, antingen två vita eller två svarta, du får ta en av varje också.
Peter - Oj, det var svårt.
Killen - Ja det kan vara det.
Peter - Jag tar en av varje

Peter går ut ut butiken, går 5 steg, går tillbaka

Peter  (i förbifarten) - Jag tar två vita istället.
Peter plockar på sig två vita och springer därifrån.

Kul.

Notera de två gummilisterna som sitter mitt på koppen och är sjukt vackra. Det är för att man inte ska bränna sig,smart, men  som vanligt är det omöjligt att kombinera funktionallitet och design.
Deesutom för att göra muggen totalt förstörd ur designform förutom för dem som jobbar inom kommunen så står det ju en hemsideadress på kanten också.

Fint, nån som vill köpa? filippa k endast 5.000.000 kr muggen.

ps. vad är grejjen med koppar utan öra? den enda skillnaden mot innan är att man har tagit bort handtaget och lagt dit nåt j***a mönster som ska vara snyggt och mode. Jag trodde grejen med en kopp var örat, nu är det ju vara glas i keramik. då kan man ju lika gärna dricka ur glas. suck

Haha jag vann!

image36

Grattis, du var med i vår utlottning under högskolecentrums informationsdag och hade turen att vinna.
Du är välkommen till Turistbyrån för att hämta ditt pris.
Med vänliga hälsningar ***** ******

Yeah! jag vann någonting! Tror att det är nyckeln till staden, they want me!

weekend report

image33image34image35

Ja det har varit en mycket angenäm helg måste jag säga. Har haft en kompis på besök ända sen i fredags. Helgen började med att vi åt tacos, drack vin och spelade tv-spel till klockan 7 på morgonen mycket smart gjort tyckte vi alla tre då vi hade en fest framför oss på lördagkvällen.
Blidde en kräftskiva med "små sketna röda kräftor" som mr L kallade dem (han åt inga) på grund av att vi missade fiskbilen med ca 20 min. Men jag käka kräftor och vi firade med både skumpa o snaps. Kvällen fortsatte  till frugans stora förtret på stadens uteställe som hon tycker att vi ska bojkotta (sorry älskling ; )
När det var avklarat så begav vi oss tillbaka till festlokalen och snackade o hade trevligt, några somnade, några brottades och några hade bara allmänt trevligt.
Söndagen bestod av sängen, vatten och youtube. en riktig söndag med andra ord.

Kära dagbok

Idag har vi spelat volleyboll.
Det var roligt.
Jag fick spela i det laget som var två hela tiden.
Det var ännu roligare.
Mitt lag vann alla matcher utom en (de andra var tre i laget).
Jag blev lite svettig.
Sen förlorade jag och mr L mot två tvåor (21-19, 21-19).
Det var inte lika roligt.
Nu står det 1-1 i matcher.
Nu ska jag äta mat.
Det var allt för den här gången.
Tack och hej leverpastej.

..............

tänk melodi och en bred skånska

Nu ska jag gå ut o möta världen.

Titta hon går ju!

Det är ju helt otroligt, min lilla bebis har lärt sig promenera omkring hemma i lägenheten! visst har jag sett några steg, men när jag kommer hem nästa gång kommer hon ju springa ifrån mig. Så jäkla häftigt!! Jag längtar efter att få komma hem o springa ikapp med henne! Ni som inte har barn än, varför väntar ni??? det finns inget bättre. (ok jag erkänner det finns väl ett gäng argument, men ändå!)

Dessutom har hon lärt sig att säga "hej pappa" på telefon, det är ju nästan så man får tårar i ögonen.


puss o kram på er alla!

Jag studerar vid hogwarts!

image31                                    image32


Ser ni likheten? Nja inte riktigt kanske, men det kändes som det nyss när jag hittade 4 nya grupprum och ett nytt klassrum som jag aldrig sett i skolan förrut och jag som trodde jag kände byggnaden efter 2 år
Har dessutom aldrig varit i den omtalade biografen ännu, undrar hur det ser ut där och vad finns det på den 8e våningen? Kanske room of recuirements, ska nog gå upp dit och önska mig ett rum med massa färdiga rapporter i.

ps. ja jag läser harry potter just nu.


Panik!

Varför ska det vara så j***a svårt att orka skriva saker, vad är meningen med att skriva egentligen? Att kunna formulera sig, vilken överflödig kunskap. När jag blir stor ska jag aldrig skriva någonting.

men vad skulle man gör istället?.. suck

MMMM databaser

Vad underbart det är när man ska göra labb och det enda som är rätt i systemet är ens egen kod, allt annat fuckar upp sig, men visst blev det fint till slut!

=D

Hanna min vän

Måste bara promota lite för min kompis amatörfotografen! Tycker det är helt otroligt vilka fina motiv hon lyckas hitta, och alltid fånga ögonblicket. Bra jobbat Hanna keep up the good work, jag blir glad när jag ser dina bilder!

image30

tokalipiskum.blogg.se

Jaha..

image28

Skulle gå till skolan i morse, öppnar dörren från trapphuset och möts av det här.. Jaha, idag var det någon som ville att jag skulle stanna hemma. (Det har varit en fin gångväg med plattor där innan som man ser i bakgrunden) Jag trotsade dock denna högre vilja och kämpade mig igenom leran till min kära skola.

Mina Mjukisbyxor!

Äntligen har jag fått tag i mina mjukisbyxor, nu kan mitt liv fortsätta som det borde. Jag tror att jag har ett lite onaturligt förhållande till mina mjukisbyxor, det går inte att slappna av på kvällen om man inte kan ta av sig jeansen, och här i korridoren kan man ju inte riktigt gå i bara kalsongerna.. kan verka lite stötande kanske.. inte vet jag. AAAhhh Mjukisbyxor.

Förresten när vi ändå är inen på temat. Vad är grejen med mjukisbyxmodet? Har stört mig ruskigt mycket på det ett tag nu.. tror det började i vintras eller höstas eller nåt. Tjejer i typ FJORTIS ålder som går omkring i pösiga mjukisbyxor, ofta svarta till en annars helt ok klädsel, snygga skor, snygg jacka osv. Men de här jävla mjukisbyxorna!! de hör fan hemma i soffan på kvällen ingen annan stans.. Bajs på er!

Prisad Låt


Nu kan man tydligen vinna priser för vad som helst, Justin Timberlake och Andy Samberg vann pris i en förgala till Emmygalan för den hät låten/videon. Visst är den rolig, mycket bra imitation av ett pojkband på 90-talet (parodi på sig själv?) men var den värd att vinna? så jag var tvungen att kolla upp motståndarna och jag får säga att det var väldigt jämt men jag skulle nog ha röstat som juryn.
Här är de andra nomineringarna i Kategorin "Outstanding Original Music and Lyrics"

Family guy - Peter's two dads Svängig, väldigt klassiskt irländskt tema, med både fioler och slagsmål.

MADtv - Merry Ex-mas Dålig imitation av stephen lynch, det enda uppseendeväckande är att det är förvirrade barn som sitter runt omkring, annars hade det bara varit en tragisk låt.

Scrubs - Guy Love Mycket viktigt tema som de tar upp, men dock inte lika svängig som nästa från samma serie.

Scrubs - Everything Comes down to poo Lagom oseriös med schyssta dansmoves, kunde varit en värdig vinnare.

Morgontoalett

Min farmor använder alltid det här ordet, och när jag var liten så tyckte jag att det var ett ganska märkligt ord för att gå toa och borsta tänderna. Men nu har jag börja förstå vad hon menar.

image27

Man får ta sig en liten stund inne på toaletten för att förbruka alla de här grejjerna..

Jag har fått en bibel.

image26


De kära Gideoiterna var o hälsade på våran skola idag, de gav mig en Bibel. Jag undrar bara är det för att den är gratis som man inte får gamla testamentet? Som en trailer typ: Läs den här! Är den spännande så kan du köpa den första delen i en välsorterad Religionsshop. Nu ska jag i alla fall gräva ner mig i den, åter kommer med recension när jag är klar.

God speed!

Gaaaah Panik!!

Nu låter det igen, det där obestämda brummandet som känns som en brummande basgång i huset. Har hört det några gånger förrut sen jag flyttade in i söndags, men det har alltid slutat precis när jag börjat.
Det är ett sånt där obehagligt mullrande som gör att det ryser i nacken, det kommer från rygghåller när man sitter vid datorn också.

Stänger av musiken, öppnar fönstret, the plot thickens, nu låter det högre.

Ha jag kom på det, utanför mitt fönster finns det tydligen en förmodad bilverkstad (eftersom det är i samma hur som Peugot) och de gör något med antingen tryckluft eller någon annan irriterande motor som tyligen inte går att använda jämt utan måste komm i oregelbundna stötar som får goosebumpsen att resa sig i nacken.

Jag ska nog gå ut och kasta sten på deras fönster inatt (säg inget till någon)

Ny singel

image25
Sveriges största musikaliska geni, Konungen av Hovet, Lars Winnerbäck har en ny singel på gång, den finns att lyssna och njuta av på MySpace Enjoy!

Your Brazilname is "Petildo".

image24

Så här skulle jag heta om jag var brasilianare och fotbollspelare, tur att jag är varken eller...

Testa ditt eget Brazilname här.



Bakislunch

image23

Då man blev övergedd av sina så kallade klasskamrater till lunch, fick maten bestå av pasta o svamp.. MUMS! vad underbart det är att vara student igen.
ps. det är en djup tallrik.

Fy skäms

Hittade den här artikeln och insäg att jag inte känner igen några av världens bästa låtar, suck hemläxa.
Vi hörs nu ska jag låsa in mig o lyssna på allt som de "kändaste" låtskrivarna tycker är det bästa som finns.

Snabb förälskelse

image22
Häromdan trodde jag att jag hade blivit kär i en låt. Jag var helt övertygad om att den var den bästa låten någonsin gjord; Bohemian Rhapsody med Queen. Skulle lyssna på den igår kväll och njuta tyvärr var jag full senast och nykter nu så det var helt plötsligt bara en vanlig bra låt.. Jaja som Promoe skulle säga "The struggle continues".

ps. Jag har verkligen försökt öppna mitt hjärta och tycka om idol-Måns, men det går nog tyvärr inte. Han är dålig på riktigt, det är inte bara fördomar.

Tillbaka till ljungby.

Jag var mycket förberedd inför den här resan, hade nästan packat sett till att min nyckel blev uthämtad och köpt biljett. Kanon, ingenting kan gå fel.
hehe
Precis när jag lämnar stan med bil för att komma till den plats där bussen skulle avgå ifrån kommer jag på; Just det nyckelkortet!! bra ide att kunna komma in i korridoren.
När jag kommer fram till mitt kära rum upptäcker jag att det är upplåst, väl städat men upplåst, vad kul. Dessutom så är täcke och kudde borta, de som tillhörde rummet och jag lämnade när jag åkte så nu står jag där utan Jippiiii.
Ska få tag i underlakanet som anlände lite tidigare och kommer på att det är hos en kompis som är i spanien Jippiiii x 2.
Tur att man har kompisar som hjälper till och kan låna ut saker. tack tack

Mycket bra start på hösten, nu får vi se hur första föreläsningen och insparken blir imorgon. spännande

RSS 2.0