disk...

Nu ska jag diska.. vi ses om 100år..


Golf

Speladee min första tävling på ca två år idag.. eller ja typ 1.5 i alla fall.. dessutom min andra 18-hålsrunda på samma tid.. konstigt jag vet inte vad jag har gjort de här åren för att försumma golfen så.. nåogn som har nåt tips?

I alla fall gick det hyfsat bra.. så där lagom avslappnad som man är när man inte har spelat på länge.. många fina slag o några riktiga skitslag..

kom i alla fall in på 82 slag, 11 över par och 6 sämre än hcp... det gör mig ingenting.. jag gjorde två snygga birdies, hade n eagelputt 2dm kort i linjen och hade en drive på 330m i medvinden.. tyvärr var det inte det hålet som det var driving competition på, men drive - järn7 på ett hål som är 495m säger väl rätt mycket om vinden...

Slutade 7a i a-klassen och "egentligen" delad etta på bästa bruttoscore, men han hade bättre andra nio så han vann en bag, ett dussin pro V1or o lite annat smått o gott... jag fick inget, för det i alla fall.. Fick en liten presentpåse för min 7e plats i alla fall..

Det var den här veckans golf... nästa vecka blir det två tävlingar, midsommargolfen och två generationer.

http://www.vuxenpoang.com

Ja varsegoda att testa..

Jag blev endast 37.7 år gammal.. och jag som trodde att det var normalt för en 24åring att vara gift och ha två barn.. inte? nehe..

tankar från en småbarnsförälder..

Är det någon annan som brukar utvärdera sig själv genom att skapa frågor alá veckorevyn? eller är jag den enda?

Häromdagen stod jag och diskade på kvällen när barnen sov. Fönstret var öppet och det var vackert väder ute. Då kommer ett gäng blivande studenter gående på gatan utanför och precis när de är vid vårat hur drar de på en bergsprängare på högsta volym med Peter, Bjorn and Johns låt "Young folks". En sådan fråga poppar upp i huvet på mig:

Du är småbarnsförälder och dina barn har precis gått och lagt sig. Det går förbi ett gäng ungdomar som spelar väldigt hög musik hur reagerar du?

1. Tänker "fan vilken bra låt" och visslar med.
2. Biter dig själv i tungan svär lite tyst åt "dagens ungdom" och kanske blänger lite argt.
3. Ställer dig lite avslappnat i fönstret, försöker få kontakt med ungdomarna och förklarar lugnt och sansat för dem att de faktiskt befinner sig i ett kvarter där det bor mycket småbarnsfamiljer.
4. Tar till närmsta hårda föremål, sliter upp fönstret skickar iväg ett välriktat kast mot musikspelaren och skriker "SÄNK DEN JÄVLA MUSIKEN DET FINNS FAKTISKT BARN SOM FÖRSÖKER SOVA HÄR!"

Vad skulle du ha gjort?
Vad skulle du vilja ha gjort?

en av alla dem

Jaha, då har man tagit ett steg närmare vuxenlivet (jag är ju fortfarande ungdom ;)

Tackade ja till att gå med i Unionens studentfack Tria kostade bara en hundring under hela studietiden sen räknas jag som studerande fram tills jag får jobb efter studierna upp till två år efter examen. När jag får ett jobb så behöver jag bara betala en hundring för första året i facket.. plus att jag fick en prenumeration på en tidning på köpet.. hyfsad deal tänkte jag..

Det går väl förhoppningsvis att byta om det skiter sig också i framtiden..

inspiration

gott om inspiration är det ont om...

igår hade jag något jag tänkte skriva.. men så blev min blogg flyttad i ett dygn.. nu kommer jag nog inte ihåg vad jag tänkte skriva..

RSS 2.0