Första träningen....

Ikväll ska jag göra mitt första riktiga ispass sen januari -04, oj var det så länge sedan? Men hockey är väl som att cykla, har man en gång lärt sig det så sitter det i bakhuvet.
Jag är inte alls nervös, det är väl bara att kliva tillbaka in i gemet. hm.. Jag ska försöka sätta mig vid datorn och göra en analys ikväll.. Jag har några mycket spännande vardagskvällar framför mig..

Ljungby

Nu blir det återigen en snabbvisit tillbaka till de småländska skogarna. Den här gången blir det en blixtvisit, en så kallad hit and run. Kommer lite diskret inatt någon gång och lämnar igen framåt 17.00 imorgon. Så om ni vill passa på och se mig så finns jag i skolan mellan 9-16 men jag skriver inga auotgrafer...

Schalpappan

Hel såld, idag har jag lyckats knyta ihop en av Marias superschalar och till och med fått ner Malte i den. Jag måste säga att det är oslagbart. Har ibland funderat på hur Maria klarar av att vara hemma med två barn så mcyket som hon är utan att helt gå in i väggen. Nu vet jag svaret. Bärschal! Grymt..

Ska ge ett exempel. Idag har Malte tagit över Matildas Feber och ligger nu på stadiga 39.8 vilket inte gör honom till världens mest lyckliga människa, även om han faktiskt är rätt glad ändå. (Jag fattar inte barn ibland) I alla fall drog Maria till dykingen som vanlig och jag täntke att jag skulle passa på o plocka lite. Malte var nöjd med att ligag på golvet ungefär 10 min sen tröttnade han på det och jag anade att han var trött. Men han hade inte somnat om jag skulle gå och gunga honom i famnen. Så jag fixade ner honom i schalen efter ett par försök och han blev genast nöjd. Så jag testade att börja bädda (vi har tvättat idag) och grabben somnar medans jag bäddar och nu sitter han o sover i schalen medans jag skriver detta. Nemas problemas.
här kommer ett litet smakprov på hur mysigt det kan vara.



ps. det blir inte tugnt heller. ds.

Tränarkarriären på is..

Ni som slaviskt följer min blogg hehe.. så skrev jag här att jag tänkte börja träna Katrineholms BJ i hockey. Det har jag nu gjort i ca en månad och det har varit ganska roligt, lite lite folk på träningarna, men ett bra gäng och en bra huvudtränare som har varit duktig o trevlig.

Igår tog allt en väldigt snabb vändning, maria och jag diskuterade mitt tränarskap på kvällen och kom fram till att jag är borta ca 8-10 timmar varje vecka som jag inte får någon egen träning av. Vilket ledde till beslutet att jag ska ge upp karriären som tränare, i alla fall tills Matilda börjar spela ;-) och börja som spelare istället.
Tanken var från början att jag skulle ta ett år som tränare för att mjukstarta med hockeyn men jag har kommit på att ett år är väldigt lång tid, och jag har inte tidd att "slösa bort" min tid från familjen på det sättet.
Jag kommer att träna laget den här veckan ut men därefter ska jag försöka komma igång och träna med Katrineholms a-lag som i år spelar i 3an.
Tänkte försöka att inte lira så mycket matcher i början, vara lite försiktig med knät men efter jul räknar jag med att kunna vara med som bänkvärmare i alla fall. Det är ju i alla fall katrineholms a-lag vi pratar om ;-)

The Pirate Bay

Det är inte ofta jag bloggar nu för tiden, men det här var jag tvungen att skriva en rad om. Läs det här inlägget om hur en kille på TPB blir grundlurad av SVT och Janne josefsson. http://blog.brokep.com/2008/09/12/sverige-vax-upp/

Fy skäms svensk media!

ps. jag hittade länken hos Johan, glömde nämna det.. ds.

kaffe

Ok, jag erkänner det går att bli beroende av kaffe, har aldrig varit beroende av något preparat tidigare i mitt liv och jag trodde inte att det skulle kännas så här. Ni som verkligen har ett beroende kanske kan bekräfta/dementera mina gissningar.
Bevis
Den här veckan har jag pimplat kaffe som aldrig förr trots att några av er bara skulel skratta åt mina larviga vanor. Men jag har klämt en termos om dagen sen i måndags, idag villejag inte släpa på termosen och sket i kaffet. Redan efter lunchen börjar huvudvärken krypa fram. Jag har inte haft huvudvärk på flera veckor och det kan inte vara en slump att den kommer just idag när jag endast har druckit en liten kopp med maskinkaffe.
Detta har hänt förrut när jag har fått in rutiner för kaffedrickande och sen slutat. Det tar iofs bara någon dag att bli av med och jag känner aldrig det där suget att jag måste ha kaffe men det känns ändå som att det skulle kunna bli så om jag fortsätter.

Kommer nog att lugna mig med kaffet någon vecka framöver, så här kan man ju inte hålla på.

Plugga en fredag

Det var ett tag sen jag satt och pluggade en fredag, speciellt en fredageftermiddag, hade glömt bort hur långa dagarna blir..
Detta kräver ett inlägg i den annars totalt övergivna bloggen.
Som tur var så fick jag ihop en tretimmarslunch där på mitten så det ska väl inte bli så fruktansvärt tungt i alla fall. Men det blir ju inte bättre av att där hemma sitter Maria och pillar med sin splirrans nya mobiltelefon.. (inte alls avis..)
Nu ska jag ta och skriva om hur en kommunikationskunsult skulle rekomendera ett företag att arbeta mer efter "Human Resource" -perspektivet och använda sig av "Team Management". Skoj, men inte på en fredag klockan 3.
Ikväll blir det nog hockey om det inte blir för sent.. ska bli intressant att se KHs a-lag spela, var ett tag sen nu.

peace

Se upp där nere!

Se upp Ljungby för imorgon kommer jag, då går ingen säker i den lilla hålan längre....

RSS 2.0